Ένα αστέρι γεννιέται, gonulcelen greek subs ena asteri gennietai epeisodio 1 greek subs ενα αστερι γεννιεται επεισοδιο 1 ελληνικοι υποτιτλοι.Ένα αστέρι γεννιέται στο Mega κάθε μέρα στις 19:00. Η ιστορία της Χασρέτ και του Μουράτ, δύο νέων που τους ενώνει η μουσική και ένας μεγάλος έρωτας, αλλά τους χωρίζουν πολλά.Ο Μουράτ είναι καταξιωμένος συνθέτης και καθηγητής κλασικού τραγουδιού. Κατάγεται από πλούσια και ιδιαίτερα καλλιεργημένη οικογένεια. Σε μια φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης, θα γνωρίσει τη Χασρέτ, μια όμορφη αλλά αμόρφωτη τσιγγάνα που πουλάει λουλούδια στο δρόμο.Ο πατέρας της βρίσκεται άδικα στη φυλακή και η Χασρέτ δουλεύει σκληρά για να βοηθήσει τα αδέλφια της.

Όταν ο Μουράτ την ακούει να τραγουδά, εντυπωσιάζεται με την καλή αλλά ακατέργαστη φωνή της. Της λέει ότι αν έκανε μαθήματα φωνητικής, θα μπορούσε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.Η Χασρέτ, αρχικά, προσβάλλεται από την κριτική του, αλλά στη συνέχεια σκέφτεται ότι μια καριέρα στο τραγούδι θα της προσέφερε τα απαιτούμενα χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο και να βοηθήσει τον πατέρα της να αθωωθεί. Θα προσεγγίσει τον Μουράτ και θα του ζητήσει να την εκπαιδεύσει. Εκείνος είναι αρχικά απρόθυμος, αλλά τελικά θα δεχτεί, βάζοντας μάλιστα και στοίχημα με τον φίλο και παραγωγό του, Λεβέντ, ότι μέσα σε έξι μήνες θα καταφέρει να μεταμορφώσει αυτό το "αγρίμι" σε ντίβα του κλασικού τραγουδιού. Ένα στοίχημα που θα οδηγήσει σε έναν μεγάλο έρωτα, με μεγάλα εμπόδια, όμως, στο δρόμο για την ευτυχία...

Δευτέρα 8/7
Η Χασρέτ είναι μια όμορφη νεαρή τσιγγάνα που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας λουλούδια στο δρόμο.
Ζει με τα αδέρφια της, Γκιουλνάζ, Καντίρ και Οζγκιούρ.
Ο πατέρας της, Μπουρχάν, βρίσκεται στη φυλακή. Μακριά από τις φτωχογειτονιές της Πόλης όπου ζει η Χασρέτ, ο Μουράτ είναι ένας διάσημος συνθέτης και ακαδημαϊκός.
Οι μεγαλύτεροι τραγουδιστές της χώρας τον παρακαλούν για να τους συνθέσει ένα τραγούδι. Τον τελευταίο καιρό ετοιμάζει μια μεγάλη συναυλία η οποία αναμένεται να απογειώσει την καριέρα του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΒΙΝΤΕΟ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου