ΚΑΡΙΜ ΧΑΦΕΖ ΑΕΚΑΕΚ Karim Ramadan Hafez AEK Καρίμ Χαφέζ. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για τον 19χρονο ταλαντούχο Αιγύπτιο από σκάουτινγκ, αλλά και πληροφορίες που έχουν συλλέξει, δείχνουν πως πρόκειται για σπέσιαλ κίνηση και γι' αυτό οι κινήσεις είναι άμεσες και αποφασιστικές.Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», στην Ενωση προσπαθούν να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα ο Χαφέζ μαζί με τους εκπροσώπους του, ώστε να συζητηθεί από κοντά η συμφωνία και αν είναι δυνατόν, να κλείσει. Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να χρονοτριβήσουν με την υπόθεση, καθώς ήδη για έναν τόσο ταλαντούχο παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους, με τη γαλλική Λιλ να βρίσκεται πρώτη στο κυνήγι του.
Karim Hafez
Η πεποίθηση που υπάρχει στους «κιτρινόμαυρους» για τον Χαφέζ είναι πως πρόκειται για σπάνια ευκαιρία. Και έτσι, είναι διατεθειμένοι να κάνουν όποια υπέρβαση απαιτηθεί, προκειμένου να τον αποκτήσουν. Παίκτης που στα 19 του χρόνια είναι ήδη διεθνής με την Εθνική Ανδρών, έχει κάνει γεμάτη σεζόν στην πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος, αναλαμβάνοντας μάλιστα τις εκτελέσεις όλων των στημένων της ομάδας του, «φωνάζει» από μακριά πως μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα. Στην ΑΕΚ τα έχουν εντοπίσει αυτά, μιλούν με πολύ κολακευτικά λόγια για τις προοπτικές του και τον περιμένουν άμεσα για τις τελικές επαφές.Πάντως, η διαφαινόμενη απόκτηση του Χαφέζ δεν κλείνει το ζήτημα του αριστερού μπακ. Στην ΑΕΚ υπάρχει η αίσθηση πως μπορεί να αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης, έμπειρος και ποιοτικός. Βλέπετε, τόσο ο Χαφέζ όσο και ο Σοϊλέδης μπορούν να αγωνιστούν και πιο μπροστά στην πλευρά και αυτό αφήνει ανοιχτό το θέμα.
Προβάδισμα για την ΑΕΚ έχουν οι περιπτώσεις του Ζούνιορ Ντίαζ και του Ντίντακ, κυρίως επειδή ο πρώτος είναι ελεύθερος και αρέσει με τα χρόνια στην Μπουντεσλίγκα, ενώ ο Ντίντακ αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Μην κλείσετε οριστικά πάντως τις περιπτώσεις Πουντίλ και Τάιβο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου