​xwris esena episodio 8-9-10-11-12 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 8-9-10-11-12

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 xwris esena episodio 8
O Μιχάλης να παραδέχεται στη Μαρία ότι δεν έχει πει ακόμα όλοι την αλήθεια στην Άννα. Έτσι λοιπόν της λέει ότι δεν της έχει ζητήσει ακόμα διαζύγιο και θα έχουν έναν μεγάλο καβγά. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά βλέπουμε η Άννα κρατάει στα χέρια της ένα τεστ εγκυμοσύνης. Παράλληλα βλέπουμε τον Δημήτρη να παίρνει την απόφαση να δεχτεί τη συνεργασία που του πρότεινε ο Νάσος, ώστε να καταφέρει και να καταπολεμήσει την ασθένεια που έχει. Τελικά η περιβόητη εγκυμοσύνη της Άννας φαίνεται ότι θα είναι η αιτία, ώστε να αναγκάσει τον Μιχάλη να κάνει πίσω για ακόμα μία φορά αλλά αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη η Μαρία να το δεχτεί. Η Λήδα φαίνεται ότι κάνει κάποιες ετοιμασίες σχετικά με το γάμο της με το Στάθη με την βοήθεια της Κάτιας.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 xwris esena episodio 9
Η Αριάδνη εξιστορεί στον γιο της τον Γιώργο ποια ήταν η πραγματική αιτία όπου έφτασε σε αυτήν την κατάσταση, ώστε να καταφέρει να τον βοηθήσει να τα ξαναβρεί μαζί με τον πατέρα του τον Στάθη.Παράλληλα βλέπουμε τον Δημήτρη να πηγαίνει και να ζητάει από τον Νάσο να τον βοηθήσει και αν μπορεί να εφαρμόσει σε αυτόν μια θεραπεία, όπου βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο. Ο Νάσος δείχνει να μπαίνει σε βαθιά διλήμματα μπροστά σε αυτήν την ευθύνη του προγράμματος αυτού. Η Άννα φαίνεται ότι θα έχει έναν πολύ άσχημο καβγά με την Νάντια αφού δεν φαίνεται να είναι σύμφωνη με όσα έχει κάνει η μάνα της, ώστε να καταφέρει να κερδίσει τον Μιχάλη. Παράλληλα βλέπουμε την Μαρία να ψάχνει να βρει ένα ησυχαστήριο στο σπίτι της, αφού είναι πολύ στεναχωρημένη από τη στάση που κράτησε ο Μιχάλης.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 xwris esena episodio 10
Η Μαρία καταφθάνει στο εξοχικό και εκεί εκτός από την πεθερά της θα βρει και τον Μιχάλη. Η συνάντηση που θα έχουν όμως δεν φαίνεται να είναι μόνο για αυτούς έκπληξη, δηλαδή για το παράνομο ζευγάρι αλλά θα είναι έκπληξη και για την Κάτια.Έκπληκτος φαίνεται ότι θα είναι και ο Γιώργος αφού θα ξαναμιλήσει μαζί με τον πατέρα του. Εκεί θα ακουστούν μυστικά από το μακρινό παρελθόν όπου είναι συνδεδεμένα μαζί με τον χωρισμό των γονιών του.Τελικά ο χωρισμός που είχε η Μαρία μαζί με τον Δημήτρη φαίνεται ότι θα ταράξει έντονα την Λήδα όπου κάνει κάποιες ετοιμασίες ώστε να παντρευτεί τον Στάθη.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 xwris esena episodio 11
Ο Μιχάλης κάνει κάποια πράγματα, ώστε να καταφέρει να κρατήσει τη Μαρία και να μην την χάσει. Έτσι λοιπόν τον βλέπουμε να πηγαίνει και να της λέει ψέματα ότι η Άννα είναι έγκυος. Ενώ βλέπουμε και την Άννα να κάνει ότι μπορεί ώστε να βρει ένα σχέδιο για να καταφέρει να τον κρατήσει μαζί της. Οι εξελίξεις συνεχίζουν αφού βλέπουμε την Νάντια μαζί με τον Γιάννη να παίρνουν στο σχολείο το νέο ρόλο της Ιουλιέτας και του Ρωμαίου και όλο αυτό φαίνεται ότι θα εξοργίσει άσχημα την Χριστίνα. Η αντιμετώπιση όμως του Νάσου φαίνεται ότι θα είναι για πρώτη φορά, η αιτία που θα τον κάνει να έχει έναν άσχημο καβγά με την Νάντια.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 xwris esena episodio 12
Η Μαρία μαζί με τον Δημήτρη και κάποιοι δικοί του άνθρωποι ο Γιώργος και η Αριάδνη κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε να καταφέρουν και να του συμπαρασταθούν και να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα.Παράλληλα βλέπουμε και την Νάντια να πηγαίνει στον Μιχάλη και να του ζητάει να της πει τι ήταν αυτό το μήνυμα της Μαρίας που το είδε εντελώς τυχαία στο κινητό του και του λέει να προσέχει, ώστε να μην κάνει τίποτα και πληγώσει την Άννα. Η Εύα παρέα με το Γιώργο φαίνεται ότι θα έρθουν πιο κοντά ύστερα από ένα φιλί. Δύσκολα όμως τα πράγματα αφού ακριβώς την επόμενη μέρα ο Γιώργος δεν φαίνεται να θυμάται τίποτα από όλα αυτά.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου