​ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 404-405-406-407-408 mprousko video

Μπρούσκο επεισόδιο 404 brousko
Ο Αχιλλέας για να προστατέψει την Μελίνα παίρνει την απόφαση, ώστε να μην της ανακοινώσει τίποτα. Η Δήμητρα δείχνει να είναι πολύ θυμωμένη με τον τρόπο που ο Πάτροκλος μίλησε στη γυναίκα του την Άννα και έτσι την βλέπουμε να τον υποχρεώνει να πάει στην Άννα και να της ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά του. Ο Νικηφόρος θα τα καταφέρει και τελικά θα πείσει την Δάφνη να πάει μαζί του μια βόλτα με το κότερο του. Αυτή εξέλιξη θα θυμώσει έντονα τον Μάρκο. Παράλληλα, στην Φλωρεντία ο Μανωλιός με τα καμώματα του καταφέρνει και ξεσηκώνει τους πάντες, αφού τον βλέπουμε να χάνεται συνέχεια. Δυστυχώς όμως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα του Μανωλιού αλλά είναι ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί και πάρα πολύ καλά με τα ιταλικά του. Η Μαρίνα θα πάει στον Αχιλλέα, όπου και θα του κάνει παράπονα και τότε ο Αχιλλέας καταλαβαίνει σε πόσο άσχημη κατάσταση βρίσκεται η μικρή. Ο Κίκης ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών ζητάει συμβουλές από τον Μηνά και τον Σήφη για το πως θα καταφέρει και θα φλερτάρει με τον καλύτερο τρόπο την Κωνσταντίνα.Η Δάφνη παρέα με τον Μηνά φαίνεται ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις που έχουν, ώστε να καταφέρουν και να διαβάσουν μαζί για να περάσουν τις εξετάσεις. Δυστυχώς όμως για αυτούς οι ελπίδες δεν είναι με το μέρος τους!

Μπρούσκο επεισόδιο 405 brousko
Η Μάρθα μπορεί να έχει επανέλθει από το κώμα, αλλά δεν κάνει τίποτα για την υγεία της και συνεχίζει να πίνει.Παράλληλα θα δούμε και την Άννα να πηγαίνει στη φυλακή για να δει τον Διαμαντή και να του ζητήσει να μιλήσει στον Πάτροκλο, ώστε να τα ξαναβρούν. Τώρα πηγαίνουμε στην Φλωρεντία όπου και θα συναντήσουμε τον Μανωλιό να κάνει και εκείνος τα δικά του, αφού εξαφανίζεται συνεχώς και τώρα θα τον ξαναβρούν.Οι σχέσεις πλέον της Δήμητρας φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να φτιάχνονται μαζί με την οικογένεια. Ο Παύλος δείχνει να είναι πολύ στενοχωρημένος, αφού χώρισε με την Χρυσάνθη. Τότε ο Νικηφόρος θα του κάνει μία πρόταση να πάνε μια βόλτα με το σκάφος του, γεγονός που θα ενοχλήσει έντονα το Μάρκο λόγω ότι ο Νικηφόρος ενδιαφέρεται πολύ για την Δάφνη.Ο Σήφης πλέον έχει ένα μεγάλο πρόβλημα μαζί με την κόρη του την Στεφανία! Η μικρούλα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να ξεφορτωθεί την Όλγα.Η Ξένια θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να πάει και να εκβιάσει τον Νικηφόρο και αυτές οι κινήσεις της θα έχουν σαν αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να έχει βίαια αντίδραση απέναντι της.Εδώ για θα δούμε και τον Αχιλλέα να φτάνει αιφνίδια στα Χανιά γεγονός που θα ενοχλήσει πάρα πολύ τον Μηνά και θα κάνει κάτι ώστε να εκνευρίσει τον Αχιλλέα. Αυτό που θα κάνει είναι ότι θα λέει συνέχεια ψέματα για το που βρίσκεται η Μελίνα.Παράλληλα θα δούμε ότι μία όμορφη έξοδο στην Φλωρεντία θα έχει σαν αποτέλεσμα να ανατραπεί με τον χειρότερο τρόπο από ένα τηλέφωνο που θα γεμίσει εξελίξεις και πάρα πολλά ερωτηματικά!

Μπρούσκο επεισόδιο 406 brousko
Ο Αχιλλέας δείχνει να είναι πάρα πολύ οργισμένος όταν θα του πει ο Μηνάς ότι η Μελίνα μαζί με το παιδί έχουν πάει στο σπίτι του Σήφη. Ο Αχιλλέα πηγαίνει στο σπίτι του Σήφη και έχει έναν άσχημο καβγά μαζί του. Η Άννα κάνει άλλη μια προσπάθεια, ώστε να ζητήσει από τον Πάτροκλο να την συγχωρέσει αλλά εκείνος δείχνει να μην κάνει πίσω και συνεχίζει να την απορρίπτει. Εδώ επεμβαίνει ο Διαμαντής και εξηγεί στον Πάτροκλο ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται πάρα πολύ την Άννα, αφού έχει πολύ μεγάλη δύναμη και πολλά χρήματα, ώστε να τους στηρίξει.Η Δήμητρα θα πάει και θα ανακοινώσει στον Νεκτάριο ότι πήρε την απόφαση να επιστρέψει με τα παιδιά πίσω στο σπίτι.Η Κωνσταντίνα θα πάει και θα κάνει το δείπνο στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών και εκείνος θα της εκμυστηρευθεί ότι ο σκοπός του είναι σοβαρός και θέλει να την παντρευτεί.Η Δάφνη θα έχει έναν καβγά με τον Μάρκο και θα αφορά τον Νικηφόρο, αφού η Δάφνη θεωρεί ότι ο Μάρκος ζηλεύει πάρα πολύ τον Νικηφόρο. Πλέον το πρόβλημα της Δάφνης όμως δεν είναι μόνο ο Νικηφόρος αλλά είναι εάν θα καταφέρει αυτή και ο Μηνάς να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις για να κερδίσουν την χρονιά.Εδώ θα συναντήσουμε και την Μάρθα να είναι πολύ αγχωμένη, αφού δεν μπορεί να βρει την Μελίνα και τον Αχιλλέα, ώστε να καταφέρει και να δει το παιδί της. Αυτό που φοβάται τώρα είναι μήπως η Μελίνα έχει φύγει στο εξωτερικό.Ο Σήφης καταφέρνει και μαθαίνει το νέο ότι ο Νικηφόρος Απέργης είναι ένας από τους απογόνους της οικογένειας Δημοσθένους στην Κύπρο!Έτσι βλέπουμε τον Σήφη να πηγαίνει στο Νικηφόρο και να του λέει ότι γνωρίζει από που είναι και του ζητάει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο των δύο συγγενών του. Έτσι λοιπόν ο Σήφης ρωτάει τον Νικηφόρο ποια είναι η στάση του σε όλη αυτή την υπόθεση!

Μπρούσκο επεισόδιο 407 brousko
ο Νικηφόρος καταφέρνει και ξεγλιστρά από τις δύσκολες ερωτήσεις που του κάνει ο Σήφης και που αφορούν την οικογένεια του. Ο Νικηφόρος Απέργης έχει καταλάβει πλέον ότι τα περιθώρια γύρω του έχουν στενέψει για τα καλά και πρέπει να αλλάξει τα σχέδια του. Η Μελίνα παρέα με τον Αχιλλέα επιστρέφουν πίσω στην Κύπρο! Η πίεση που ασκεί η Μάρθα στο ζευγάρι φαίνεται ότι έχει γίνει στην κυριολεξία πιο ασφυκτική. Η Μελίνα δέχεται να μιλήσει μαζί με την Μάρθα και εκεί καταλαβαίνει ότι η αντιμετώπισή της, πάνω στο θέμα που αφορά το παιδί δεν είναι ανεξάρτητη από τα συναισθήματα και τον πόνο που νιώθει η Μάρθα.Έτσι λοιπόν η Μελίνα φτάνει σε ένα μεγάλο δίλημμα που αφορά τη ζωή της και το μωρό και πρέπει να πάρει μια πολύ μεγάλη και επώδυνη απόφαση.Ο Μανωλιός εξακολουθεί να είναι χαμένος κάπου στη Φλωρεντία και όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται ότι έχει τρομοκρατήσει όλους στην Κρήτη και περισσότερο από όλους την Κωνσταντίνα.Εδώ βλέπουμε την Δάφνη να επεμβαίνει και με έναν πολύ παράξενο και πολύ κωμικό τρόπο θα δώσει για ακόμα μία φορά την λύση. Ο ύπουλος Νικηφόρος Απέργης παίρνει την απόφαση να βάλει μέσα στο παιχνίδι και στο σχέδιο του τον Σήφη αλλά και τον Πάτροκλο αλλά χωρίς να υποπτεύονται τι πραγματικά συμβαίνει!

Μπρούσκο επεισόδιο 408 brousko
Τρομερές και σε αυτό το επεισόδιο οι εξελίξεις, αφού η Μελίνα φαίνεται ότι περνάει μια από την πιο δύσκολη φάση της ζωής της, αφού είναι αντιμέτωπη ανάμεσα στην αγάπη που νιώθει για το υιοθετημένο παιδί που έχει και για την άσχημη κατάσταση της υγείας της Μάρθας όπου ζητάει πίσω το παιδί της!Εδώ επεμβαίνει και ο κακόμοιρος ο Αχιλλέας που κάνει ότι μπορεί, ώστε να καταφέρει να συμπαρασταθεί στη γυναίκα του αλλά η μόνη που μπορεί να δώσει λύση σε όλη αυτή η κατάσταση είναι μόνο η Μελίνα με την απόφαση της.Βλέπουμε το Μανωλιό να γυρνάει από την Φλωρεντία στην Κρήτη αλλά δεν κάνει θέμα για την κατάσταση που είχε δημιουργήσει στην Φλωρεντία.Η Άννα κάνει ότι μπορεί και ότι περνά από το χέρι της, ώστε να καταφέρει και να ξανακερδίσει τον Πάτροκλο αλλά η συμπεριφορά του Πάτροκλου απέναντί της είναι στην κυριολεξία ψυχρή. Ο δικηγόρος του Διαμαντή προσπαθεί να τον πείσει να δεχτεί να αποφυλακιστεί με την αιτιολογία της υγείας. Η Δάφνη μαζί με τον Μηνά βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο αλλά και τα σκονάκια που έχουν για να καταφέρουν και να περάσουν την τάξη στο σχολείο.Ο Νεκτάριος επιστρέφει και αυτός από την όμορφη Φλωρεντία μαζί με την γυναίκα του και τα παιδιά του και πλέον δείχνει να είναι υποχρεωμένος ώστε να αποδεχτεί αυτά που του ζητάει Δήμητρα .Παράλληλα ένα νέο που θα δούμε μέσα στη σειρά είναι ότι η Κωνσταντίνα πηγαίνει στον Μανωλιό και του ζητάει να χωρίσουν. Ο Μανωλιός δείχνει να είναι ένας ταύρος σε υαλοπωλείο και απειλεί την Κωνσταντίνα ότι θα την σκοτώσει!

νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 409-410-411-412-413
mproysko-404-405-406-407-408-409-410-411-412-413

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου